На Львівщині затримали запідозреного у вбивстві

27.11.2018 08:37   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

23 листопада працівники поліції отримали повідомлення, що в будинку одного зі сіл Золочівського району виявили тіло чоловіка без ознак життя.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала особу померлого. Це 39-річний житель Золочівського району, на тілі якого правоохоронці виявили тілесні ушкодження, пише - Щоденний Львів.

Працівники поліції з’ясували, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 31-річний мешканець району. Цього вечора чоловіки були в гостях у свого односельчанина та разом випивали.

Між гостями виник конфлікт, під час якого молодший з них побив старшого. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер.
Гостя затримали й повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Невдовзі зловмиснику буде обрано міру запобіжного заходу, досудове розслідування триває.

Про це повідомили в неділю, 25 листопада, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів