Львівщина отримала з держбюджету додаткову субвенцію

30.11.2018 16:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Відповідно до урядової постанови, обласному бюджету Львівщини надійшла зі загального фонду державного бюджету додаткова субвенція на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 2,9 млн. гривень, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Екс-керівника райлікарні звинувачують у розтраті коштів з бюджету
Найбільша частина видатків з бюджету: на оплату працівників державних установ

Отримані кошти спрямують: на придбання медичного обладнання для пологового відділення Львівської обласної клінічної лікарні – один мільйон гривень, на придбання медичного обладнання для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру – 1,2 млн. гривень, на купівлю обладнання для Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні – 0,3 млн. гривень, на заміну вікон Будинку дитини №1 – 0,1 млн. гривень, на придбання інтерактивного обладнання для Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка у Львові – 0,3 млн. гривень.

Бюджетам міст, районів та об'єднаних територіальних громад області буде спрямовано додаткову субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 63,3 млн. гривень.  За рахунок цих коштів будуть придбані дитячі та ігрові майданчики, медичне, музичне та шкільне обладнання, здійснять ремонт, реконструкцію, капітальний ремонт бюджетних установ, здійснять благоустрій та встановлення вуличного освітлення в населених пунктах області.

Про це повідомили в п’ятницю, 30 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів