Львівським шахтарям виплатили третину зарплати за жовтень

Працівникам ДП «Львіввугілля» виплатили 49,1 млн грн.

07.12.2018 18:33   Джерело: iPress
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівникам «Львівугілля» виплатили третину зарплати за жовтень 2018 року. До цього вони влаштовувати пікет під обласною адміністацією та перекривали трасу з вимогою виплатити заборговані кошти, пише - iPress.

Читайте також

ДП «Львіввугілля» отримало 30 млн грн за реалізацію вугільної продукції

«6 грудня на рахунки ДП «Львівугілля» поступили кошти від реалізації вугільної продукції. Фінансовий ресурс у сумі 17 млн грн скерували на виплату заробітної плати гірникам. Відтак, працівникам ДП «Львіввугілля» виплатили 49,1 млн грн, що становить 29 % заробітної плати за жовтень», - повідомили в департаменті.

13 листопада в ОДА повідомили, що виплатили гірникам 78% заборгованості по зарплаті за вересень.

16 листопада через заборгованість по зарплаті близько сотні людей у двох селах Жовківського району Львівської області перекривали трасу Львів-Рава-Руська. Тоді до пікетувальників приїхав заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

2 листопада у Львові шахтарі з області влаштували пікет під обласною адміністрацією з вимогою відставки мініста енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: iPress