Пожежа у Дрогобичі: врятували трьох людей

08.12.2018 15:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 8 грудня, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому дерев'яному житловому будинку №4/6 на вулиці Сахарова в Дрогобичі, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Рятувальники вночі знайшли туристів, які заблукали
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з-під даху будинку вибивався густий чорний дим. Під час проведення робіт з гасіння пожежі рятувальники вивели на свіже повітря трьох людей. Потерпілих з ознаками отруєння продуктами горіння передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелося працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. Гасіння пожежі ускладнювалося значною площею займання, адже вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями будинку.

Вогнеборцям вдалося запобігти подальшому поширенню пожежі й врятувати від знищення вогнем дві будівлі. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 100 квадратних метрів і дах на площі 60 квадратних метрів та пошкодив дах сусідньої житлової будівлі на площі квадратних метрів і стіни на площі 15 квадратних метрів.

До ліквідації займання залучалися три одиниці спецтехніки та 12 чоловік особового складу. Про це повідомили в суботу, 8 грудня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів