На Львівщині чиновницю, яка вимагала 3 тисячі доларів хабара, оштрафували на 17 тисяч гривень

09.12.2018 17:44   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

За сприяння у виділенні земельної ділянки під індивідуальне житлове будівництво, розташованої на території, прилеглій до міжнародної траси Львів – Рава-Руська, посадовець вимагала неправомірну вигоду у розмірі три тисячі доларів США, пише - Дивись.info.

Читайте також

Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Про це повідомили у ГУ НП у Львівській області. Зловмисницю, землевпорядника селищної ради, під час одержання першої частини коштів у розмірі однієї тисячі доларів США у серпні цього року викрили працівники управління захисту економіки у Львівській області разом з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та обласної прокуратури.

Чиновниця була затримана, їй повідомили про підозру у зловживанні впливом, а суд обрав для неї міру запобіжного заходу у вигляді арешту із альтернативою внесення застави, яку було сплачено. Обвинувальний акт був скерований на судовий розгляд. Вироком суду зловмисницю засуджено до сплати штрафу в розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить сімнадцять тисяч гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info