На Львівщині судили резервіста, який відмовився їхати на збори

10.12.2018 13:43   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині до штрафу у 850 гривень засудили військовозобов'язаного, який відмовився їхати на військові навчальні збори.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Як зазначається у матеріалах рішення суду, слюсар-ремонтник ПАТ «Кохавинська паперова фабрика», будучи військовозобов'язаним та перебуваючи на військовому обліку в Жидачівському районному військовому комісаріаті Львівської області, отримав 07.05.2018 повістку про необхідність прибуття 29.06.2018 до військового комісаріату для проходження навчальних зборів оперативного резерву другої черги. Однак чоловік для відправки на начальні збори не прибув, чим вчинив ухилення військовозобов'язаного від навчальних зборів, тобто злочин, передбачений ч.2 ст. 337 КК України.

Між обвинувальним та прокурором була укладена угода, згідно якої вони дійшли згоди щодо формулювання обвинувачення, кваліфікації дій обвинуваченого за ч. 2 ст. 337 КК України та  узгодженого покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн.

Жидачівський районний суд Львівської області затвердив укладену угоду та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo