У Радехівському районі з кладовища вкрали хрести

11.12.2018 15:53   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці Радехівського відділення поліції затримали на гарячому двох жителів Радехівського району, які здійснили наругу над могилами на місцевому цвинтарі.

Читайте також

Невідомі у Львові понищили статую Апостолу Тадею
Вандали вкрали 50-кілограмовий вінок з меморіалу в Личаківському районі Львова
На Львівщині масово грабують родинні склепи на цвинтарях (Відео)

Про це повідомляє Радехівське відділення поліції у Facebook, пише - Status Quo.

Слідчі встановили, що 20 листопада близько 09:00 год. двоє зловмисників, серед яких і жінка, перебуваючи на території кладовища «Старий цвинтар у місті Радехів», переконавшись, що їхні злочинні дії ніхто із сторонніх осіб не бачить, зламали два надмогильні хрести, які помістили в сумку з метою подальшого збуту.

Даним зловмисникам правоохоронці оголосили підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.297 КК України, тобто незаконне заволодіння предметами, що знаходяться на могилі померлого (наруга над могилою), вчинене з корисливих мотивів.

Санкція статті передбачає покарання – у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo