Мешканцю Жмеринки, який вчинив низку злочинів на Львівщині, суд виніс вирок

12.12.2018 13:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За участі Львівської  місцевої прокуратури №3, Пустомитівським районним судом винесено вирок 26-річному мешканцю м. Жмеринка, який обвинувачувався у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.14 (готування до злочину) – ч.ч.1,2,3 ст.185 (крадіжка), ч.3 ст.190 (шахрайство), ч.ч. 1,2 ст.200 (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), ст.231 (незаконне збирання з метою використання або використання відомостей, що становлять комерційну або банківську таємницю), ч.ч. 1,3 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч.1 ст.361(несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку) КК України.

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

         Як було встановлено, зловмисник, працюючи касиром торговельної зали на автозаправочній станції, використовуючи спецпристрій, а також програмне забезпечення, таємно зчитував інформацію з платіжних карток клієнтів, які розраховувались на автозаправці.

         У подальшому, чоловік, за допомогою комп’ютерної техніки переносив цю інформацію на заздалегідь приготовану пластикову картку і знімав у банкоматах різних банків готівку.

         Загальна сума завданих збитків становила понад 77 тис грн.

         Прокуратура у суді довела провину злочинця.

         Відтак, вироком Пустомитівського районного суду йому призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі та, на підставі ст.75 КК України, звільнено від покарання із випробувальним строком 2 роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews