Львівська митниця повернула першу заставу після розмитнення авто на єврономерах

12.12.2018 19:55   Джерело: Новое время
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівська митниця Державної фіскальної служби повернула першу грошову заставу за ввезення в режимі транзиту автомобіля з іноземною реєстрацією, пише - Новое время.

Як повідомили у прес-службі ДФС, українцю повернули 92 тис. грн через 11 днів після ввезення на територію України автомобіля BMW 1999 року випуску.

Зазначений автомобіль було ввезено 1 грудня через пункт пропуску Нові Яриловичі у Чернігівській області. 10 грудня автовласник виїхав за межі України в пункті пропуску Рава- Руська - Гребенне у Львівській області. За його заявою 12 грудня кошти було перераховано на його банківську картку.

Нагадаємо, що 8 листопада Верховна Рада України прийняла два законопроекти про автомобілі на єврономерах. Вони, зокрема, зменшують акциз на розмитнення легкових автомобілів і посилюють відповідальність за порушення митних правил, зокрема, для осіб, які ввозять в Україну авто в режимі транзиту або тимчасового ввезення. Нові штрафи почнуть діяти після 180 днів з дня набуття законами чинності 25 листопада 2018 року.

Нові умови ввезення авто з іноземною реєстрацію в режимі транзиту передбачають сплату грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Новое время