У Львові крадій потрапив до рук поліції через порушення ПДД

17.12.2018 17:38   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

За вчорашній день патрульні двічі виявили осіб у розшуку.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області, пише - Status Quo.

Вчора під час патрулювання на вулиці Городоцькій екіпаж патрульних побачив чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Його попросили зупинитися та пред’явити документи. Перевірка в базі показала, що 32-річний громадянин знаходиться у активному розшуку. Слідчі Закарпатської області розшукують даного чоловіка за підозрою у вчиненні крадіжки. Його доставили до Залізничного відділу поліції.

Під час патрулювання у Личаківському районі міста Львова екіпаж патрульних отримав виклик, що на вулиці Медової Печери перебуває підозрілий чоловік. Інспектори прибули на місце та виявили вказаного громадянина. Виявилося, що він перебуває у розшуку за підозрою у вчиненні крадіжки. Його запросили до Личаківського відділу поліції, проте чоловік відреагував агресивно, почав шарпати патрульних за форму та намагався втекти. Його затримали та передали слідчим.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo