У Червонограді чоловік з ножем напав на двох молодих хлопців

21.12.2018 10:28   Джерело: Над Бугом
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 20 грудня, у Червонограді, по вулиці Шептицького,1, невідомий чоловік напав на двох молодих хлопців з ножем, пише - Над Бугом.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Як попередньо встановили поліцейські, чоловікові за кермом автомобіля BMW 320 не сподобалось, що двоє хлопців повільно переходили дорогу. Через це водій іномарки почав словесно конфліктувати із юнаками. Пізніше нападник, залишивши машину, догнав хлопців та завдав їм обом удари ножем.

Одному із хлопців не пощастило і він отримав такі поранення, що його було госпіталізовано до місцевого реанімаційного відділення. Його товариш не постраждав: пошкоджено було лише одяг.

Зараз поліцейські розшукують водія BMW 320, дизель 2.0, 2007 року випуску, сірого кольору на литовській реєстрації JOK608 за вчинення даного злочину.

Якщо в когось є інформація про власника даного авто, чи знає де знаходиться автомобіль - поліція просить сповісти за номером телефону 102.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Над Бугом