У Львові платитимуть земельний податок не всі

22.12.2018 10:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У 2019 році земельний податок не платитимуть підприємства військово-промислового комплексу, релігійні громади, благодійні організації й навчальні заклади, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень
Львівським молодим приватним підприємцям пенсія не світить (Відео)

У четвер, 20 грудня, на сесії міської ради прийнято ухвали щодо звільнення у 2019 році підприємств військово-промислового комплексу, львівських комунальних підприємств та структурних підрозділів Львівської міської ради, релігійних громад, благодійних організацій, навчальних закладів від сплати земельного податку.

Про це повідомили в четвер, 20 грудня, в прес-службі Львівської міськради , де також опублікували«Перелік Львівських комунальних підприємств та структурних підрозділів Львівської міської ради, які у 2019 році звільняються від сплати земельного податку у частині платежів за земельні ділянки, які використовуються ними за цільовим призначенням».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів