65-річну львів'янку госпіталізували після падіння на неї снігової брили

У жінки закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку.

25.12.2018 11:25   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 22 грудня, на Сихові на жінку з даху впала снігова брила. Постраждалу госпіталізували. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, пише - ZAXID.NET.

Подія трапилась близько 17:02 на Сихові. З даху ринку «Народний» на львів’янку 1953 року народження впала снігова брила. Жінку госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку до 8-ї клінічної лікарні міста Львова.

Як повідомила голова Сихівської РА Галина Гладяк, директора ринку уже повідомили про цю ситуацію і зобов'язали поприбирати сніг із даху будівлі ринку.

«Цей ринок – приватна власність. Тому це в першу чергу відповідальність керівництва ринку. Ми уже поспілкувались із директором Михайлом Гнідцем. Він пообіцяв з'ясувати ситуацію та допомогти потерпілій жінці. Також він пообіцяв поприбирати сніг з даху ринку», – сказала Галина Гладяк.

P.S. Галина Гладяк пізніше також повідомила ZAXID.NET, що, за словами директора ринку «Народний» Михайла Гнідця, представники ринку поїхали в лікарню провідати постраждалу жінку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET