У новорічну ніч на Львівщині спробували пограбувати один із санаторіїв

02.01.2019 13:53   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

1 січня, близько 2:30, у Стрийський відділ поліцій надійшло повідомлення про крадіжку майна з одного з санаторіїв у Моршині.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Про це інформують у відділі комунікації поліції Львівщини, пише - 032.ua.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, вночі зловмисник проник у приміщення санаторію та викрав з одного з кабінетів ноутбук, планшет, модем, електрообігрівач та інші речі. Коли чоловік з викраденим намагався вийти з приміщення, його затримали працівники санаторію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі.

Особу зловмисника встановили – ним виявився 38-річний мешканець Івано-Франківської області. Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua