У Львові в закинутій будівлі знайшли тіло жінки

09.01.2019 10:27   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію «102» тих, хто володіють інформацією, що допоможе встановити обставини трагедії на вулиці Генерала Курмановича у Львові й з’ясувати особисті дані загиблої та особу, причетну до скоєння злочину, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

На Львівщині трапилась жахлива трагедія
Внаслідок зіткнення двох автомобілів на Львівщині загинув пасажир

Про це повідомили у вівторок, 8 січня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «5 січня в Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення про те, що у закинутій господарській споруді на вулиці Генерала Курмановича у Львові було виявлено тіло жінки без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група».

«На тілі загиблої були виявлені сліди насильницької смерті. Як у подальшому з’ясували медики, жінка померла внаслідок травм голови. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. яка передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів