На Львівщині чотирьох іноземців судитимуть за пограбування та вбивство

09.01.2019 12:28   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині судитимуть чотирьох азербайджанців, які вчинили розбійний напад та побили до смерті мешканця Бродівського району, пише - Магнолія-ТВ.

Читайте також

Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин

За процесуального керівництва органів прокуратури Львівської завершено досудове розслідування стосовно чотирьох громадян Республіки Азербайджан, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.3,4 ст.187 (розбій), ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Нагадаємо, подія трапилась у червні минулого року в одному із сіл на Бродівщині.

Як було встановлено досудовим розслідуванням, того вечора підозрювані, перебуваючи на території господарства 59-річного чоловіка вчинили розбійний напад.

Зловмисники, нанесли потерпілому удари металевою планкою по голові та тулубу.

Від отриманих тілесних ушкоджень, чоловік помер у лікувальному закладі.

Крім цього, злочинці заволоділи грошовими коштами потерпілого у сумі 13 тис грн, телевізором, а також ювелірними виробами.

Під час досудового розслідування усім підозрюваним обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Бродівського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

У разі доведення вини в суді за вчиненні злочини, двом із обвинувачених загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі, а ще двом – від 7 до 15 років позбавлення волі.

За матеріалами прес-служби прокуратури Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ