У санкційний список Росії потрапили ще 23 уродженці Львівщини

Серед них – 18 народних депутатів від різних політичних сил.

10.01.2019 06:53   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 25 грудня, російський уряд ухвалив постанову про розширення переліку фізичних та юридичних осіб з України, щодо яких застосовуються спеціальні економічні заходи. В оновленому переліку – 23 уродженці Львова та Львівщини, пише - Твоє місто.

Так, до списку потрапили народні депутати Андрій Антонищак (Львів), Тарас Батенко(Львів), Ярослав Дубневич (село Зубра Пустомитівського району Львівщини), Ігор Васюник(Львів), Любомир Зубач (Львів), Микола Величкович (Львів), Валерій Дубіль(Червоноград), Микола Кадикало (Львів), Андрій Кіт (Львів), Микола Княжицький (Львів), Олена Кондратюк (Львів), Ірина Констанкевич (Львів), Віталій Корчик (Львів), Олег Лаврик (Львів), Олег Осуховський (село Великосілки, Львівщина), Олексій Скрипник(Львів), Михайло Хміль (Брюховичі), Ігор Шурма (Львів).

Також у санкційному списку є перший заступник Генпрокурора України, уродженець села Тухля,  Микола Голомша, підприємець, співзасновник ФПГ «Континіум» Степан Івахів, уродженець Бущини, бізнесмен Ігор Кривецький, уродженець села Мохнате на Львівщині, президент фонду «Український вимір» Ярослав Лесюк, уродженець Львова, колишній нардеп та екс-Генпрокурор Олег Махніцький, уродженець Львова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто