Українська авіакомпанія запускає рейси зі Львова до Одеси

Українська авіакомпанія SkyUp вирішила запустити регулярні рейси Одеса – Львів з червня 2019 року.

12.01.2019 23:30   Джерело: #ШоТам
Опубліковано : Патрік Скеля

Відповідно до опублікованого на сайті одеського аеропорту розкладу, рейси заявлені на літаках Boeing 737-800 тричі на тиждень з 2 червня, повідомляє #ШоТам з посиланням на avianews.com.

Однак, як уточнили в SkyUp, наразі авіакомпанія ще не визначила точну дату початку польотів і не відкрила продаж квитків на новий напрямок.

У разі успішного запуску Одеса-Львів стане третім внутрішнім напрямком SkyUp. Наразі авіаперевізник продає квитки на рейси Київ-Одеса і Харків-Одеса, які планується виконувати з 2 червня. Перельоти доступні за ціною від 500 грн в один бік з урахуванням зборів.

Раніше SkyUp подала заявки в Державну авіаційну служба України на виконання регулярних міжнародних рейсів з низки маршрутів в Чорногорію, Чехію, Албанію і Ізраїль. Крім того, компанія просить збільшити кількість своїх щотижневих рейсів в Іспанію, Грузію, Болгарію і на Кіпр.

Що варто знати про компанію?

На початку жовтня стало відомо, що SkyUp отримала право літати до 28 країн Європи. До цього авіакомпанія виконувала лише чартерні рейси.

Перший комерційний рейс перевізник здійснив 21 травня з київського аеропорту Київ імені Сікорського до Хургади. SkyUp виконуватиме також внутрішні регулярні рейси за напрямками: Київ – Одеса, Харків – Одеса, Львів – Одеса.

Флот цієї авіакомпанії складається з чотирьох літаків. З 2019 року компанія планує мати вже шість бортів, а згодом – 12.

Авіакомпанію SkyUp зареєстрували у червні 2016 року в Києві. Вона є приватною, державні кошти у її створенні не використовуються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: #ШоТам