Львівські правоохоронці викрили директора одного із підприємств Львівщини під час спроби надання неправомірної вигоди

13.01.2019 15:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У п'ятницю, 11 січня, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області, у межах розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 369 КК України,слідчими Головного управління Нацполіції у Львівській області, за оперативного супроводу Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та  Управління захисту економіки  у Львівській області, припинено спробу надання неправомірної вигоди у розмірі 2 тис доларів США керівником одного із підприємств Львівщини.

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Чоловік намагався надати неправомірну вимогу працівникам Управління захисту економіки у Львівській області за непритягнення до кримінальної відповідальності за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених                ч. 4 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України (за фактом  розкрадання коштів місцевого бюджету в сумі 245,5 тис грн, призначених для проведення робіт з капітального ремонту доріг на Львівщині).

Директора підприємства затримано у порядку ст. 208 КПК України.

На даний час вирішується питання про оголошення останньому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 369 КК  України, а також обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідковопокарання за вказаний злочин передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна, або без такої.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews