Стало відомо, коли у Городку відкриють залізничний переїзд

13.01.2019 21:32   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Укрзалізниця повідомила, коли планується відкрити для проїзду залізничний переїзд.

Про це повідомляє прес-служба Городоцької міської ради, пише - Status Quo.

Ремонт на залізничному переїзді, що розпочався у листопаді 2018-го, досі не завершено (Укрзалізниця прогнозувала завершення робіт до кінця року). Відтак, проїзд заблоковано, що, особливо за нинішніх погодніх умов, спричиняє труднощі для транспортного сполучення, в тому числі  громадського транспорту. Також немає проїзду для спецтранспорту – доїзд швидкої чи пожежників об’їзною дорогою займає значно більше часу , а проїзд для спецтранспорту поруч технічно неможливий на даній ділянці колії.

Під час робочої зустрічі на залізничному переїзді з приводу проведення тут ремонтних робіт головний інженер служби колії ВСП «Служба колії» регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниці» Мар’ян Павлюх повідомив, коли роботи будуть закінчені. За словами представника Укрзалізниці, за відповідного плюсового температурного режиму субпідрядник виконання робіт на об’єкті – ТОВ «Автомагістраль-Південь» здійснить щебеневу підсипку цієї ділянки, а отже, з 28 січня залізничний переїзд буде відкрито для руху легкового та громадського автотранспорту (окрім вантажних автомобілів).

Поки ж працівники «Укрзалізниці» приступили до продовження ремонтних робіт, в тому числі тривають роботи з відновлення освітлення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo