На Львівщині звільнили від відбування покарання чоловіка, який відмовився служити

15.01.2019 15:45   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Жидачівський районний суд Львівської області засудив до двох років обмеження волі чоловіка, який відмовився служити, проте звільнив його від відбування покарання.

Про це стало відомо з Єдиного державного судового реєстру, пише - Status Quo.

Обвинувачений 17 квітня 2018 року отримав повістку про необхідність явки 18 квітня 2018 року у Жидачівський районний військовий комісаріат для відправки на військову службу. Проте, не маючи поважних причин неприбуття та правових підстав на відстрочку від призову на строкову військову службу у вказаний термін не з'явився, вчинив ухилення від призову на строкову військову службу, а саме злочин, передбачений ст. 335 КК України.

Між прокурором та підозрюваним була укладена угода про визнання винуватості, відповідно до якої погоджена міра покарання у виді обмеження волі на строк два роки та на підставі ст. 75 КК України надано звільнення від відбування покарання з випробуванням.

Суд затвердив укладену угоду, призначив узгоджене покарання та звільнив від його відбування з випробуванням на один рік, якщо засуджений протягом іспитового строку не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов'язки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo