На Львівщині судили чоловіка, який скоїв 24 крадіжки

16.01.2019 10:43   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині до 3 років і 2 місяців позбавлення волі засуджено «серійного» крадія.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Городоцька місцева прокуратура підтримала обвинувачення у суді стосовно 20-річного яворівчанина, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.ч. 2,3 ст.185 КК україни (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, що завдала значної шкоди потерпілому, вчинена повторно).

Обвинувачений, раніше судимий за злочини проти власності, на шлях виправлення не став, натомість у період 2016-2018 років скоїв 24 крадіжки у м. Яворів. Крадій викрадав з будинків, а також нежитлових приміщень місцевих мешканців, в основному, будівельні інструменти і матеріали, побутову хімію, чорні та кольорові метали. Загальна сума збитків становила понад 96 тис грн.

Під час досудового розслідування до зловмисника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Яворівського районного суду Львівської області чоловіка визнано винним та засуджено до 3 років та 2 місяців позбавлення волі. Крім цього, на користь потерпілого стягнуто моральну шкоду у розмірі 5 тис. грн. та майже 8 тис. грн. судових витрат.

До набрання вироком законної сили, засуджений перебуватиме у Львівській установі виконання покарань №19.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo