Верховна Рада присудила премію львівському науковцю

19.01.2019 12:28   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Доцентові НУ "Львівська політехніка" присуджено премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим за 2018 рік.

Про це повідомляється на офіційному сайті «Львівської політехніки» за матеріалами порталу «РБК-Україна», пише - Status Quo.

Верховна Рада України підтримала за основу та в цілому проект постанови № 9410 «Про присудження премії Верховної Ради найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2018 рік». Таким чином нардепи схвалили присудження 20 премій парламенту найталановитішим молодим науковцям  України за минулий рік.

Зокрема, за роботу «Модифіковані генератори імпульсних послідовностей для імплементації у складові спеціалізованих сучасних апаратних засобів і сенсорних систем» премію присуджено кандидату технічних наук, доценту кафедри безпеки інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Костіву Юрію Михайловичу.

Розмір премії становить 20 тисяч гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo