У центрі Львова п’ятиметрова ринва мало не вбила журналіста

19.01.2019 19:50   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У центрі Львова у четвер, 17 січня, жертвою нещасного випадку мало не став львівський журналіст і фахівець з інформаційних технологій Олександр Сирцов.

На своїй сторінці у Facebook він повідомив, що на проспекті Т.Шевченка, де він перебував, «внаслідок льодоходу з даху відвалилася ринва завдовжки не менше 5 метрів», пише - Четверта Студія.

Скриншот/Facebook

«Сьогодні ледь не став жертвою нещасного випадку. Отож о 13.10  на проспекті Шевченка між будинками, де розташовано відділення «Кредобанку» та клуб «Софія» внаслідок льодоходу з даху відвалилася ринва завдовжки не менше 5 метрів. На щастя внаслідок падіння ринви ніхто не потерпів, хоча в момент її падіння, окрім мене, там проходило ще декілька людей. От кому претензії пред’являти, якби щось сталось – на адресу кандидата у Президенти, який зараз їздить по світу та розказує як він класно керував містом, чи його місцеблюстителя, який, вочевидь, до таких «дрібних» питань, як ринви ще не дістався?», – пише журналіст.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія