Вдарив по голові і вирвав сумочку: у центрі Львова іноземець пограбував дівчину

Патрульні затримали ймовірного зловмисника по гарячих слідах.

22.01.2019 09:36   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Як інформують у Патрульній поліції Львівської області, про грабіж, який стався орієнтовно о 4 ранку на вулиці Зерновій, повідомила сама потерпіла, пише - Дивись.info.

19-річна дівчина розповіла, що невідомий чоловік вдаривши її по голові вирвав сумку з документами та іншими цінними речами і втік. Вона надала описи нападника і зазначила, що це іноземець. Орієнтування кинули усім екіпажам 4 батальйону. Патрульні опитували перехожих і це дало результат.

Схожу особу бачили на Городоцькій. Інспектор не гаючи часу вирушили вслід за ймовірним зловмисником і на перетині з вулицею Шолом-Алейхема виявили невідомого. Особа була одягнена саме так як вказала заявниця. 34-річного іноземця згодом упізнала і сама потерпіла. На місце події викликали слідчих Галицького відділу поліції. При затриманій особі речей потерпілої не було.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info