У Львові стався вибух в підвалі багатоповерхівки, є постраждалий

Сантехнік ремонтував систему опалення.

26.01.2019 18:29   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 24 січня, близько 18:36 стався вибух в підвалі багатоповерхівки на вулиці Патона, 27 у Львові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Твоє місто.

Читайте також

У Шевченківському районі Львова стався вибух

За словами правоохоронців, 37-річний сантехнік проводив у підвалі технічні роботи. З травмами його госпіталізували до лікарні, загрози життю немає.

На місці події працювали вибухотехніки, поліція, рятувальники та працівники інших служб. З під'їзду 9-поверхівки, під яким стався вибух, тимчасово евакуювали мешканців. Проте, повідомляє прес-служба ЛМР, загрози обвалу немає, тож люди повернулись у свої помешкання, але в квартирах немає води і опалення через пошкоджені труби. Також вибух пошкодив підвал і підлогу в квартирі на першому поверсі.

У міськраді додали, що вибухнула ємність із невідомою речовиною. Сьогодні фахівці мають провести додаткове обстеження підвалу. Правоохоронці вирішують, чи відкривати кримінальне провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто