Блогер порівняв ККД кандидатів в президенти України

30.01.2019 16:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

За коефіцієнтом корисної дії саме Петро Порошенко показав себе найкращим президентом України. Таку думку висловив блогер, екс-депутат Київради і український підприємець Олексій Давиденко в соціальній мережі Facebook .

«За ККД – він кращий. Подобається вам це чи ні – на сьогодні в українському політикумі йому немає рівних ні у внутрішній, ні в зовнішній політиці. Об’єктивно, при перманентній війні з Росією, при розрізненості і різношерстості наших людей, при половині населення, яке свідомо голосувала за Труханова (мер Одеси, – ред.), Кернеса (мер Харкова, – ред.) І «Оппоблок», при втраті частини територій і повному банкрутстві країни на момент його приходу на посаду, він таки зумів стабілізувати країну і консолідувати людей », – вважає блогер.

За його словами, серед заслуг Петра Порошенка найважливіші такі: асоціація з Євросоюзом, безвіз, створення боєздатної армії, отримання Томосу, декомунізація, створення НАБУ і Нацбюро розслідувань, міжнародна коаліція проти Росії.

«Все це асоціюється і завжди буде асоціюватися саме з його президентством. І що ще важливо, він працює з ранку до ночі, з раннього понеділка до пізньої неділі. Це видно. Десятки виїздів в зону АТО / ООС. Сотні відвідувань регіонів. Затребуваний і приймаємий на міжнародній арені », – підкреслив Давиденко.

Він прийшов до висновку, що найкращий з кандидатів на даний момент – саме чинний президент.

«Так, він не ідеальний, чи не кришталевий і не пухнастий. Ніхто не збирається з цим сперечатися. Але ж і ми всі не стали ідеальними за ці п’ять років. І ми не стали ідеальними громадянами для своєї країни. Ми хочемо ідеального президента і чесну владу, а самі хочемо і далі жити як звикли. Кардинально змінитися в дорослому і свідомому віці – це теж довгий і нелегкий шлях проб, помилок, зміни звичок і стереотипів – роботи над собою. Цей шлях варто пройти не тільки йому, але і всім нам. На сьогодні Порошенко – це найкращий наш президент і кращий вибір », – констатував Олексій Давиденко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews