На Львівщині підозрюють у вбивстві пенсіонерки її онука

01.02.2019 09:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У четвер, 31 січня, близько 11.00 у Новороздільське відділення поліції надійшло повідомлення від медиків, що в квартирі на вулиці Степана Бандери виявили тіло жінки похилого віку з ознаками насильницької смерті, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це повідомили в четвер, 31 січня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Слідчо-оперативна група з’ясувала особу покійної – 76-річної місцевої жительки. На її тілі виявили дев’ять ножових поранень».

«Попередньо з’ясовано, що до смерті пенсіонерки причетний її онук, 24-річний житель Нового Роздолу. Зловмисник затриманий, стосовно нього відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Призначено низку експертиз», – поінформувалитакож у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів