Поблизу Львова іноземки обікрали торгівельний центр

04.02.2019 18:27   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські викрили двох іноземок, причетних до крадіжок з торгівельного центру поблизу Львова.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Громадянкам Азербайджану віком 24 та 23 роки загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

В Пустомитівський відділ поліції впродовж 3 лютого звернулися працівники п’ятьох магазинів, розташованих у торгівельному центрі у селі Сокільники. Усі вони повідомили про те, що з приміщень магазинів були викрадені товари.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочинів причетні дві громадянки Азербайджану віком 24 та 23 роки, які приїхали в Україну з туристичною метою і тимчасово оселилися у Львові. Іноземки викрали одяг, жіночі сумки та інші речі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’яти років позбавлення волі.

Зараз поліцейські перевіряють зловмисниць на предмет причетності до скоєння інших злочинів, проводять досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo