На Львівщині від кору вакцинувалось понад 6,5 тисяч осіб

05.02.2019 19:52   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

За минулий тиждень на Львівщині від кору вакцинувалось понад 6,5 тисяч осіб. Про це повідомили у понеділок, 4 лютого, у межах апаратної наради повідомила директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Ірина Микичак.

Відтак, за минулий тиждень вакциною охопили 6 тисяч 610 осіб, пише - Кулемет.com.

Зокрема,  у місті Львові вакцинували 2 458 осіб, 397 осіб вакцинували у Золочівському районі , 255 – у Пустомитівському, 225 – у Сокальському, 348 – у м. Дрогобичі, 332 – у м. Червонограді.

«Лікування від кору немає. Єдиним методом попередження захворювання є вакцинація. Львівщина забезпечена вакцинами. Це якісні вакцини надійних відомих виробників. На залишку у Львівській області 56 тисяч доз вакцини виробництва Бельгії та США», – зазначила Ірина Микичак.

За її словами, за січень місяць на території Львівської області на кір захворіло 20651 особа, з них – 1743 дитина, 908 – дорослих.

«Кором хворіють ті дорослі, які свого часу не були вакциновані або були вакциновані з порушенням», – додала Ірина Микичак.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com