У Львові пропонують підвищити вартість проїзду до 9 гривень

05.02.2019 23:40   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів'янка Христина Козій переконана, що зростання проїзду на 1 - 2 гривні не вплине на якість перевезень, тому пропонує впровадити ціну на квитки в автобусі на рівні 8 або 9 гривень.

Відповідну пропозицію жінка виклала у своїй електронній петиції до Львівської міськради, - передає 032.ua.

За додаткові кошти від нового тарифу, львів'янка пропонує найняти продавців квитків у маршрутки, які працюватимуть безпосередньо на місто, а не на окремих перевізників, та які продаватимуть два види квитків - звичайні й пільгові.

«Така посада буде тимчасовою - до повного введення електронного квитка», - зазначила Христина Козій.

За словами авторки петиції, це дозволить водіям виконувати лише свої прямі обов'язки та не відволікатиме їх від стеження за дорогою; з'явиться прозорий і чіткий облік готівки та кількості пасажирів, у тому числі - пільговиків.

Львів'янка впевнена, що це посприяє зменшенню кількості осіб, які їздять у громадському транспорті «зайцем», а отримані кошти проходитимуть через «місто».

«Отримані дані про кількість пасажирів можна буде використати для порівняння, при визначенні ефективності впровадження електронного квитка», - резюмувала львів'янка.

Зазначимо, що станом на нині цю петицію підписало 33 людини із 500 необхідних для розгляду звернення у Львівській міськраді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua