На Львівщині зафіксували вже другу смерть від грипу

06.02.2019 08:23   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Фахівці обласного Лабораторного центру МОЗ України зафіксували на Львівщині другу смерть від грипу.

Читайте також

Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей
Понад 3 тисячі львів'ян захворіли протягом останнього тижня на грип і ГРЗ

Про це повідомили в понеділок, 4 лютого, пише - Щоденний Львів з посиланням на Укрінформ.

Цього разу хвороба забрала 66-річну жінку – жительку Львова. Про це повідомив кореспонденту агенції «Укрінформ» узаступник директора обласного Лабораторного центру Олег Когут.

«Жінка лікувалася і померла вдома. Тому фахівці встановлюють, якими ускладненнями супроводжувався перебіг хвороби. Проте патологоанатомічне дослідження встановило, що вона була уражена вірусом грипу типу А, який перейшов у вірусну пневмонію», – зазначив Когут.

Перша смерть від грипу у Львівській області була зафіксована 17 грудня 2018 року. Тоді від ускладнень цієї хвороби помер 51-річний чоловік у Мостиському районі.

У Львівській області вже закрито на карантин, зумовлений грипом, 103 школи, проте в обласному центрі, де вірусна інфекція теж набирає обертів, запроваджувати карантин у школах та садочках не поспішають. Як зазначила директор департаменту гуманітарної політики міськради Галина Слічна, з метою «переривання ланцюжка» захворюваності навчальний процес буде призупинятись у тих навчальних закладах, де 20 і більше відсотків дітей відсутні з причин захворювання на ГРВІ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів