Патрульні затримали у Львові 19-річну грабіжницю

12.02.2019 14:58   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

19-річна дівчина дістала з нижньої білизни 1300 гривень, ще 200 гривень були в її сумочці і 500 гривень вона віддала знайомій, яка була з нею, пише - Щоденний Львів.

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в суботу, 9 лютого: «Цієї ночі патрульні отримали виклик від потерпілого в грабежі. Чоловік розповів, що на вулиці Чайковського невідома дівчина вирвала у нього з рук 2000 гривень та втекла. Інспектори 1-го батальйону, які за лічені хвилини були на місці події, почали обстежувати прилеглі території. Ймовірність, що зловмисниця встигла сховатися була меншою, адже потерпілий одразу зателефонував охоронцям правопорядку».

«Неподалік поліцейські виявили особу, схожу за описами. Згодом, її упізнав і потерпілий та написав заяву. В присутності двох понятих жіночої статі, 19-річна дівчина дістала з нижньої білизни 1300 гривень, ще 200 гривень були в її сумочці і 500 гривень вона віддала знайомій, яка була з нею. На місці працювали слідчі Галицького відділу поліції», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів