У Львові на хабарі затримали працівника міграційної служби

14.02.2019 18:39   Джерело: Репортер
Опубліковано : Патрік Скеля

9 лютого слідчі теруправління ДБР затримали на хабарі головного спеціаліста одного із районних відділів Державної міграційної служби України у Львівській області, пише - Репортер.

Читайте також

На Львівщині лише оштрафували за хабар екс-голову РДА

Як повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, посадовця затримали за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 14 000 гривень.

За попередньою інформацією, працівник міграційної служби вимагав хабар у розмірі 14 000 гривень від громадянина Ісламської республіки Пакистан за видачу посвідки на постійне місце проживання в Україні.

Особу затримали в порядку статті 208 КК України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за частиною 3 статті 368 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище.

У разі доведення вини посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер