У Львові іноземець вимагав гроші у підприємця, погрожуючи вбивством

На Львівщині затримали іноземця-рекетира.

15.02.2019 22:31   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині правоохоронці затримали іноземця, який вимагав гроші у підприємця.

Читайте також

У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Зловмиснику загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

Працівники слідчого управління Головного управління Нацполіції у Львівській області спільно зі співробітниками управління Служби безпеки України Львівщини та за процесуальним керівництвом обласної прокуратури 13 лютого затримали 41-річного громадянина Азербайджану.

Як встановили правоохоронці, зловмисник упродовж минулого року неодноразово вимагав у 37-річного підприємця, який тимчасово проживає у Львові, гроші в сумі 4 500 доларів США, погрожуючи йому вбивством.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України під час передачі йому частини грошових коштів у сумі 1 000 доларів США. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу

За скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.189 Кримінального кодексу України (вимагання), зловмиснику загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo