На Львівщині рятувальники звільнили із задимленого будинку сім'ю з двома дітьми (Фото)

Причину виникнення пожежі з'ясовують.

19.02.2019 07:48   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 16-го лютого, о 15:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Добротвір Кам’янка-Бузького району.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Рятувальники вночі знайшли туристів, які заблукали
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові

Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС Львівщини, пише - 032.ua.

Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, уся сходова клітка будинку була задимлена.

Від мешканців будинку, що змогли самостійно покинути свої помешкання, надійшла інформація про те, ща на другому поверсі в квартирі перебувають люди. 

Рятувальники, не гаючи часу, включились у спеціальні апарати захисту органів дихання. На другому поверсі за зачиненимим дверима перебувала сім'я з чотирьох людей (з них двоє дітей), які не могли покинути квартиру.

По висувній драбині пожежники піднялись у вікно другого поверху, винесли дітей на свіже повітря та передали їх медикам. Їхніх батька та матір та ще одного мешканця будинку вогнеборці вивели із задимленого будинку на свіже повітря по сходовій клітині.

О 16:09 пожежу повністю ліквідували. Внаслідок займання вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 8 кв.м.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз