Рештки тварин забруднюють землю на Львівщині

21.02.2019 14:38   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Спеціалісти Державної екологічної інспекції у Львівській області обстежили територію біля села Боянець у Жовківському районі, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

На Жовківському костомельному заводі – повна антисанітарія
Мертві рештки можуть стати екологічною катастрофою для Тернопілля

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції у Львівській області, де також розповіли: «В ході обстеження виявлено, що на території Боянецької сільської ради спостерігається тенденція до збільшення захоронення тваринних рештків. Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрані проби ґрунту на площі 120 квадратних метрів для проведення лабораторних досліджень».

«За результатами проведених аналізів виявлено перевищення вмісту азоту амонійного у ґрунтах відносно фону в 4,5 рази. 9 липня 2018 року мала місце аналогічна ситуація, спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю були відібрані проби ґрунту на площі 640 квадратних метрів, виявлено перевищення та нараховані збитки за забруднення земель на суму 230 гривень 40 копійок», – поінформували також у Державній екологічній інспекції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів