Рабінович: У платіжках, які ви отримуєте, немає логіки, а є тільки жага наживи влади

26.02.2019 17:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Немає сенсу шукати в «космічних» платіжках, які отримують українці, логіку  вони демонструють тільки бажання влади обікрасти українців. Таку думку в прямому ефірі чергового випуску авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, глава політичної партії «Опозиційна платформа  За життя» Вадим Рабінович.

«Я хочу нагадати, що ми за документами купуємо газ нібито у Швейцарії, а вугілля нібито в Білорусі. При цьому населення нашої країни з цього не дивується. Але ж у Швейцарії майже немає родовищ газу, а в Білорусі – взагалі немає вугілля! Так в будь-якій країні світу правоохоронці повинні цим зайнятися в першу секунду, якщо таку інформацію отримали», – обурився парламентарій.

За його словами, такі нахабні маніпуляції потрібні владі, щоб створити схеми обкрадання українського народу.

«Розберемося з цим докладніше. Візьмемо дані Держкомстату. Білорусь за рік збільшила поставки вугілля в Україну в 800 разів. І дурню зрозуміло, що тут щось не так, адже в Білорусі не видобувають вугілля. Нам тупо ці економічні відморозки при владі вішають локшину на вуха. Вугілля вони закуповують в ДНР / ЛНР, а нам продають нібито з Білорусі з величезною націнкою», – пояснив народний депутат.

Політик упевнений, що таку схему на догоду олігархам покриває нинішня влада.

«І коли ви йдете платити за цими космічним платіжками, то знайте, в цих платіжках немає розуму, немає логіки, немає економічної складової. А є тільки тупа, дегенеративна система управління і обману з боку влади. Тільки жага наживи. Тому що в Білорусі немає вугілля, у Швейцарії немає газу, а Україна нібито купує це все під крики ура і ще співає в кінці гімн. Виходить, ми співаємо гімн власному грабежу і тупості, якої досі не бачив світ», – резюмував Вадим Рабінович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews