У Львові кримчанин намагався скоїти самогубство на парковці, розвівши багаття під бусом

20.03.2019 18:25   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який на паркувальному майданчику розклав багаття під днищем мікроавтобуса і сам ліг поруч, щоб у такий спосіб, з його слів, покінчити життя самогубством, пише - Четверта Студія.

Читайте також

Страшний випадок: на Львівщині військовий застрелився просто під час служби
На Львівщині військовослужбовець покінчив життя самогубством
Молода співачка з Львівщини наклала на себе руки

Як повідомили у Патрульній поліції Львівської області, у неділю, 17 березня, вночі  на вул. Трильовського до патрульних підбіг охоронець паркувального майданчика  і повідомив, що території майданчика горить автомобіль, –  передає УНІАН.

«На місці події інспектори побачили багаття, проте воно горіло з-під автомобіля. Офіцери негайно загасили його вогнегасником. Під час гасіння патрульний побачив, що під автомобілем хтось лежить. Це був чоловік. Його витягнули та перевірили чи з ним все гаразд. Невідомий почав розповідати різні історії, які суперечили одна одній. Спершу чоловік повідомив, що розпалив багаття під автомобілем, щоб погрітися. Згодом змінив свої свідчення та сказав, що хотів покінчити життя самогубством», – повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Як зазначається, патрульні згодом встановили дані чоловіка. ним виявився  39-річний чоловік родом з Автономної Республіки Крим. На місце викликали слідчого. Палія доставили у Сихівський відділ поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія