Садовий заявив, що більше не буде балотуватися у мери Львова

21.03.2019 12:29   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що прийняв рішення більше не балотуватися у мери міста.

Читайте також

Суд поновив на роботі бухгалтера одного з управлінь мерії, яка провела незаконний платіж на 25 тис. грн
Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті

Про це він заявив в ефірі телеканалу ZIK, пише - То є Львів.

На питання, чи буде він претендувати на крісло мера Львова на наступних виборах, Садовий відповів:

«Ні, ні. Знаєте, закінчується моя каденція, це вже третя каденція – 13 років міським головою. Я б дуже хотів, щоб після мене приходили молодші, мудріші, талановитіші, більш успішні, і я їх максимально буду підтримувати. 

«Моя сьогодні задача – це працювати на рівні держави, тому що тільки так я можу допомогти і Львову, і Одесі, і Харкову, і Миколаєву, тому що на сьогоднішній день до 80% міст знаходяться під впливом криміналітету. І я бачу, як криміналітет хоче залізти у Львів. Цього я їм не дам», – додав лідер «Самопомочі».

Нагадаємо:

  • 1 березня Андрій Садовий відмовився від участі у виборах президента на користь Анатолія Гриценка. Пізніше ЦВК скасувала реєстрацію Садового кандидатом у президенти.
  • 7 березня лідер партії «Громадянська позиція» та кандидат у президенти Анатолій Гриценко та очільник партії «Самопоміч» Андрій Садовий підписали угоду, яка складається з одного пункту: «Бути чесним».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів