На Львівщині розслідують обставини смерті директора санаторію МВС «Перлина Прикарпаття»

21.03.2019 18:37   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Впродовж тижня у ГУ Держпраці у Львівській області розпочато спецрозслідування трьох нещасних випадків, пише - Четверта Студія.

Як повідомили у четвер, 21 березня, у секторі взаємодії зі ЗМІ ГУ Держпраці у Львівській області, станом на 20.03.2019 року  призначено спеціальні розслідування нещасних випадків, а саме:

15.03.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з директором Медичного реабілітаційного центру МВСУ «Перлина Прикарпаття».

За повідомленням прес-служби, директора МРЦ “Перлина Прикарпаття” виявили непритомним у його службовому кабінеті і доставили до лікарні. У лікарні він помер. Причини смерті встановлюються.

17.03.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з оператором очисних споруд Львівського національного аграрного університету. Оператора очисних споруд виявили без ознак життя у  черговому приміщенні очисних споруд, де він працював.

19.03.2019 року до ГУ Держпраці у Львівській області надійшло повідомлення про нещасний випадок від ТзОВ «Фуджікура аутомотів Україна Львів». Так, 25.02.2019 року (померла 10.03.2019 року) стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з оператором автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок ТзОВ «Фуджікура». У повідомленні йдеться  про те, що  жінка прийшла на територію підприємства і перед початком роботи в першу зміну о 05 год. 57 хв. звернулась у медпункт підприємства зі скаргою на погане самопочуття. Була викликана швидка медична допомога, яка з підприємства доправила потерпілу у лікарню, де 10.03.2019 року вона померла.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія