На Львівщині начальника дільниці посадили за грати на 3 роки

22.03.2019 21:51   Джерело: PRESS-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

Співробітники Управління захисту економіки у Львівській області, слідчі Яворівського відділу поліції за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури припинили діяльність посадовця, який налагодив продаж майна одного із структурних підрозділів державного підприємства, пише - PRESS-Центр.

Як з’ясували правоохоронці, начальник дільниці вчинив розтрату товарно-матеріальних цінностей, зокрема, залізобетонних конструкцій виробничих приміщень, котрі вивозились за територію підприємства та у подальшому реалізовувались. Його викрили у жовтні минулого року під час демонтажу та завантаження чергової партії майна. Задіяну техніку вилучено.

За рішенням суду зловмисника визнано винним у скоєнні злочину за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та призначене покарання у вигляді позбавлення волі на три роки з позбавленням права обіймати посаду начальника дільниці підприємства строком на один рік.

На підставі ст.75 Кримінального кодексу України встановлено іспитовий строк тривалістю один рік.

Про це повідомили у відділ ікомунікації поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр