У Львові затвердили новий логотип міста (Фото)

24.03.2019 23:31   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Бренд-бук Львова дещо змінили, додали 100 нових піктограм та розробили оформлення сувенірної продукції.

У п'ятницю, 22 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни оформлення промоційної емблеми та офіційної символіки міста Львова на офіційній і промоційній продукції, яка виготовляється за погодженням на замовлення або за підтримкою Львівської міської ради, пишуть - Варіанти.

Змінили сам головний логотип – тепер 5 веж на ньому стали тоншими, а ще їх планують використовувати у різних комбінаціях. 

Розробили більше 100 піктограм, які відповідають певній тематиці і добре компонуються в промоційном логотипі та створюють єдину загальну композицію, підлаштовану під потрібну тематику міста. 

Розробили композиційне оформлення сувенірної продукції міста, на якій слід дотримуватися правил у колірному та монохромному способі відтворення. Можливе використання однотонних пантонів.

Тепер відділ промоції ЛМР навчатиме усіх делегованих осіб структурних підрозділів використання правильно піктограми за новим бренд-буком.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти