Суд у Львові стягнув із підприємства мільйони гривень

30.03.2019 12:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратура домоглася стягнення з підприємства на Львівщині більше восьми мільйонів гривень заборгованості за водопостачання і водовідведення, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Львову заборгували понад 26 мільйонів орендної плати

Про це повідомили в четвер, 28 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Рішенням господарського суду Львівської області ще у 2015 році задоволено два позови органів прокуратури в інтересах держави до одного із підприємств на Дрогобиччині. Прокуратура вимагала стягнути з фірми заборгованість за договорами водопостачання та водовідведення на суму 5,2 млн. гривень та майже три мільйони гривень відповідно».

«У березні 2016 року ухвалами цього ж суду виконання вищевказаних судових рішень розстрочено до 2019 року рівними платежами – 84,2 тисячі гривень та 44,7 тисячі гривень щомісячно. Стан сплати боргу перебував на контролі органів прокуратури. Відтак, на даний час суб’кт господарювання повністю його сплатив. До бюджету надійшли понад вісім мільйонів гривень», – поінформували також у прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів