Подвійне вбивство у Львові: В приватному будинку знайшли мертвими двох жінок

На місці події працювала слідчо-оперативна група.

30.03.2019 14:27   Джерело: Главком
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліцейські розслідують вбивство двох жінок у Львові. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Главком.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

За його даними, у Франківський відділ поліції 29 березня надійшло повідомлення від чоловіка про те, що протягом тривалого часу він не може зконтактуватись зі своїми родичками, котрі проживають у приватному будинку у Франківському районі Львова.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, експерти, кінолог, а також працівники інших служб. У будинку поліцейські виявили тіла двох жінок без ознак життя та зі слідами насильницької смерті. Їх особи встановлені – це львів’янки віком 62 та 82 роки, родички заявника.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Главком