На Львівщині чоловік погрожував поліцейському ножем

30.03.2019 19:28   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Червонограді зловмисника, який чинив опір та погрожував вбивством правоохоронцю, посадили під варту.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

Інцидент стався цьогоріч, 15 березня на Львівщині. 37-річний місцевий мешканець, якого червоноградський поліцейський запросив до відділку для дачі показів, раптово почав чинити опір правоохоронцю – витягнув із кишені розкладного ножа та, розмахуючи ним, погрожував вбивством. Проте оперативному працівнику вдалось самостійно затримати зловмисника.

Такі дії правопорушника кваліфіковано за ч.2 ст.342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб), ч.1 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Самому ж злочинцю, за клопотанням Червоноградської місцевої прокуратури, судом обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою. На даний час досудове розслідування триває. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo