Внаслідок отруєння чадним газом у Львові загинула відома мисткиня

01.04.2019 16:26   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Близько 4:40 ранку, на вулиці Свєнціцького, 13 у Львові стався летальний інцидент – 47-річна жінка померла через отруєння чадним газом, пише - 032.ua.

Читайте також

У Червонограді мало не вчаділо троє людей

За інформацією Zaxid.net, постраждалою виявилася відома львівська мисткиня, засновниця Школи мистицтв Оксана Бондарук. ЇЇ чоловіка в середньому ступені важкості госпіталізували до медичного заладу. Також помер пес, який жив з хазяїнами в квартирі.

Приміщення у багатоповерхівці на вулиці Свєнціцького, 13 облаштоване під студію. Крім того, на першому поверсі цього будинку й розташована Школа мистецтв Оксани Бондарук.

За попередньою інформацією, мисткиня купала собаку у ванній, де була газова колонка. В цей же час чоловік на кухні включив механічну витяжку, яка викликала зворотню тягу. Тому продукти згорання й затягнуло в приміщення, внаслідок чого отруїлася відома львівська мисткиня – Оксана Бондарук.

Довідково. Оксана Бондарук – художник-модельєр, іміджмейкер, художник із театрального костюму, стиліст, візажист, викладач основ художніх дисциплін, фахівець з інтер’єрного та екстер’єрного дизайну, а також сценограф і художник-постановчик. Жінка закінчила Львівську академію мистецтв. У 1998 році мисткиня заснувала «Школу сучасних мистецтв Оксани Бондарук», а в 2002 році очолювала Львівську філію Асоціації молодих дизайнерів і стилістів. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз