У Львові відновлюють авіарейс до Венеції

03.04.2019 08:41   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Авіакомпанія ERNEST з 14 червня відновлю рейс Венеція – Львів. 

Про це повідомляє Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького, пише - Status Quo.

Відновлений напрямок буде виконуватися тричі на тиждень – у понеділок, середу та п’ятницю. Польоти починаються з 14 червня та триватимуть впродовж літнього сезону до кінця жовтня.

Таким чином, з п’яти напрямків, що виконувалися з/до аеропорту Львів у 2018 році, залишилось чотири. Скасовано лише рейс у Мілану (Мальпенса), який фактично дублювався з Мілан (Бергамо) та, за словами керівництва авіакомпанії, тестувався на те, де буде кращий пасажиропотік.

Слід відзначити, що впродовж 2018 року ERNEST AIRLINES здійснив перевезення більше, ніж 100 000 пасажирів між Львовом та містами Італії та став однією з авіакомпаній, що найбільш активно розвивала співпрацю з львівським летовищем.

Нагадаємо, партнерство ERNEST AIRLINES з МА «Львів» ім. Данила Галицького розпочалося 20 жовтня 2017 року. Тоді авіакомпанія відкрила рейс у Мілан (Бергамо). Вже через півтора місяці, у грудні, було запроваджено ще два напрямки – у Венецію та Неаполь, а з 22 червня ERNEST розширив географію польотів у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф’юмічіно).

Рейси до Венеції та Мілану (Мальпенса) було скасовано 21 січня 2019 року, коли фактично закінчився сезон відпусток та новорічно-різдвяних свят. Зараз, коли знову починається теплий період, ERNEST AIRLINES відновлює рейс у Венецію, який вже став близьким і рідним для пасажирів аеропорту Львів.

Також авіакомпанія заявила про те, що працює над усуненням основної проблеми, яка супроводжувала її впродовж минулого року, а саме - обмежений парк повітряних суден, що призводило до частих затримок виконання та скасування рейсів. У кінці минулого року авіакомпанія отримала свій перший A320CEO від Airbus. Це третій Airbus з 20 літаків A320, які поповнять флот ERNEST AIRLINES до 2025 року. Наступного року італійська лоукост-компанія планує отримати ще п’ять новими A320, і ще чотири – повинні надійти у 2020 році.Також ERNEST AIRLINES буде першою італійською авіакомпанією, яка отримає A320NEO, що стане частиною флоту в лютому 2020 року.

Довідково: Ernest Airlines є першою італійською лоукост авіакомпанією. Розпочала виконувати рейси у 2017 році. Офіс перевізника розташований у Мілані. На літній сезон 2019 р. авіакомпанія планує здійснювати 23 міжнародні рейси з 9 італійських аеропортів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo