У Львові планують призупинити 8 квітня опалювальний сезон

05.04.2019 18:53   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

З огляду на суттєве підвищення температури зовнішнього повітря, теплоносій до будинків подається впродовж тижня у Львові мінімально допустимих параметрів, пише - Щоденний Львів.

Про це, як повідомили в п’ятницю, 5 квітня, в прес-службі Львівської міськради, розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак. За його словами, «в такий же спосіб здійснюватиметься подача опалення і на вихідних»

Сергій Бабак також зазначив: «З понеділка, 8 квітня, плануємо призупинити подачу опалення до житлових будинків. Опалення до лікарень, поліклінік, садочків здіснюватиметься на підставі листів-звернень від керівників закладів. Будемо постійно моніторити прогноз погоди і при пониженні температури зовнішнього повітря, подачу опалення до житлових будинків буде відновлено. Або ж навпаки — буде прийнято рішення про закінчення опалювального сезону».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів