Львівський патрульний самотужки впіймав грабіжника

12.04.2019 15:28   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівський патрульний у свій вихідний впіймав грабіжника, який вирвав у потерпілого мобільний телефон.

Читайте також

У Червонограді, спіймали чоловіка, який причетний до 16 крадіжок
Відвідувач аптеки на Личаківській у Львові схопив у ній злодія

Про це повідомляє Патрульная поліція Львівської області, пише - Status Quo.

Вчора, близько 20 години вечора, патрульний поліцейський 2 батальйону Nazar Klimovych маючи вихідний, вийшов у магазин з дому на вулиці Симоненка і побачив, як один чоловік біжить за другим і кричить. Інспектор, миттєво зорієнтувавшись, почав наздоганяти втікача. Коли невідомий зрозумів, що його можуть зловити, дістав мобільний телефон з кишені і викинув зі словами: «Ось, будь ласка, забирайте, я не хочу проблем».

Він продовжив бігти, а патрульний зрозумів, що цей телефон крадений, тому продовживши переслідування затримав ймовірного зловмисника. Через деякий час підбіг потерпілий і очевидці. Виявилося, що 42-річний затриманий відкрито заволодів телефоном 26-річного чоловіка, вирвавши його з кишені на вулиці Володимира Великого. Сума збитків - 3000 гривень. Патрульний викликав колег на зміні, а ті в свою чергу слідчих Франківського відділу поліції. Попередня кваліфікація події за ч.1 ст.186 ККУ (грабіж).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo